Parasta Stadissa
Ravintolat, Kahvilat, Baarit ja Klubit

Bastard Burgers viettää avajaisiaan 21-22. lokakuuta – Menossa mukana myös live esiintyjiä 

Graffiteja, katumuotia, pöytiin liimattuja tarroja sekä hyvää katuruokaa. New Yorkista inspiraationsa saanut menu ja tunnelma on lokakuun loppupuolella ensimmäisen Helsingin pisteensä avaavan Bastard Burgersin kulmakiviä. Alunperin Ruotsista lähtöisin, vain viisi vuotta sitten perustettu ravintolaketju on tähän mennessä avannut yhteensä viisikymmentä ravintolaa. Valikoimaan mahtuu kotimaisesta lihasta valmistettuja pihvejä sekä vegaanisia vaihtoehtoja. 

Rakkaus ruokaan ja ihmisiin on luonut Bastard Burgersin ympärille vahvan kulttuurin, johon mahtuvat niin ilmastoälykkäät aloitteet kuin kovaääninen hiphop.

Bastard Burgersissa on tarjolla myös vegaanivaihtoehtoja. Kuva: Bastard Burgers

Avajaisissa tullaan kuulemaan Suomen kärkeen kuuluvia artisteja kuten Turisti, Arppa, Theofuego sekä NCO. Levyjä livejen ympärillä on soittamassa DJ Sapphire, DJ Oltermann, Paha Vaanii duo, DJ Nita sekä DJ Sombadi.

Paikalle ravintola suosittelee saapumaan avajaisten aikana hyvään aikaan, sillä ravintolalla on tietty kapasiteetti kävijämäärälle kerrallaan.

– Erilaiset persoonat ja luonteet ovat aina tervetulleita: tämä koskee sekä asiakkaita että työntekijöitä. Äidit ja pojat, skeittaajat ja kotoilijat, vegaanit ja lihan ystävät. Ihan kaikki ovat tervetulleita Bastard Burgersiin, todetaan nettisivuilla.

Ruotsalaisen hampurilaisketjun Bastard Burgersin avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ravintola avaa ovensa osoitteessa Mikonkatu 6. Käy nauttimassa hyvää musiikkia ja menevää tunnelmaa tänä viikonloppuna hampurilaisten äärellä!

Bastard Burgersin nettisivuilta löydät lisää tietoa ravintolasta.

*Artikkelin pääkuva: Bastard Burgers

Bastard Burgers kartalla