design museo
Nähtävää ja tehtävää

Helsingin Designmuseo – Sukella muotoilun monipuoliseen maailmaan

Designmuseo sijaitsee Helsingissä, osana kuuluisaa Design Districtiä. Museon osoite on Korkeavuorenkatu 23, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä tai jalkaisin Helsingin keskustasta. Museo tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun historiaan sekä nykypäivään.

Aukioloajat

Designmuseo on avoinna yleisölle seuraavasti:

  • Tiistaisin: klo 11–20
  • Keskiviikosta sunnuntaihin: klo 11–18
  • Maanantaisin: suljettu

Erityisesti huomionarvoista on, että museo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn joka kuukauden viimeisenä tiistaina, mikä tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua museon näyttelyihin ilman pääsymaksua.

Pääsymaksut

Pääsyliput museoon ovat seuraavasti:

  • Aikuiset: Katso ajankohtaiset hinnat museon verkkosivuilta.
  • Alle 18-vuotiaat: Ilmainen sisäänpääsy.
  • Opiskelijat, eläkeläiset ja erilaiset alennusryhmät: Alennettu pääsymaksu.

Museossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä, jotka voivat vaikuttaa pääsylippujen hintoihin ja saatavuuteen.

Esteettömyys ja Palvelut

Designmuseo on sitoutunut tarjoamaan esteettömän ympäristön kaikille vierailijoille. Museossa on esteetön sisäänkäynti, ja se tarjoaa mahdollisuuden lainata pyörätuoleja paikan päältä. Lisäksi museossa on saatavilla opastettuja kierroksia sekä suomeksi että englanniksi, joiden avulla vierailijat voivat saada syvällisemmän ymmärryksen näyttelyiden sisällöstä.

Näyttelyt ja Tapahtumat

Designmuseo esittelee laajan valikoiman näyttelyitä, jotka kattavat niin suomalaisen muotoilun klassikot kuin kansainväliset ilmiöt. Museo uudistaa näyttelytarjontaansa säännöllisesti, joten jokainen vierailu tarjoaa uusia elämyksiä ja oivalluksia. Lisäksi museo järjestää erilaisia tapahtumia, työpajoja ja luentoja, jotka syventävät ymmärrystä muotoilun maailmasta.

Yhteenveto

Designmuseo Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua muotoilun historiaan ja nykyhetkeen mielenkiintoisessa ympäristössä. Museon sijainti, aukioloajat, palvelut ja näyttelyt tekevät siitä houkuttelevan kohteen kaikenikäisille vierailijoille. Erityisesti museon ilmaispäivä tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua museon tarjontaan ilman pääsymaksua.

Lisätiedot ja ajankohtaiset tiedot näyttelyistä, tapahtumista ja pääsymaksuista löytyvät Designmuseon verkkosivuilta: Designmuseo​.