Parasta Stadissa
Nähtävää ja tehtävää

Korkeasaaressa nyt mahdollisuus vierailla ilmaiseksi kerran kuukaudessa ensi maaliskuuhun asti

Eläintarhassa käyminen on monelle mieluista ajanvietettä. Olipa sinulla suunnitelmissa siis perheelle pieni retki tai pienen budjetin treffit, on eläinten ihastelu tähän monelle mieluinen ja rento valinta.

Korkeasaaressa jo perinteeksi muodostunut lokakuun puolella alkanut ilmaispäivä antaa jokaiselle mahdollisuuden vierailla Kalasataman vieressä sijaitsevalta Mustikkamaalta lähtevälle saarelle veloituksetta maaliskuuhun saakka.

Eläintarha on ilmaispäivinä avoinna aamu kymmenestä neljään asti päivällä. Paikalle kannattaa näinä päivinä saapua ajoissa, sillä ovet sulkeutuvat jo kello kolmelta. 

Asiakasmäärä on rajattu 5000 vierailijaan. Ilmaispäivälle ei ole mahdollista tehdä ennakkovarausta, mikä koskee myös ryhmiä, kerrotaan Korkeasaaren nettisivuilla.

Saaren eläimiin kuuluu laajasti erilaisia eläimiä joihin kuuluu muun muassa tiikereitä, Safari-talossa asuvia trooppisen ilmaston eläimiä sekä monenlaisia kaloja.

Seuraavat avoimien ovien päivät ovat 7. marraskuuta, 5. joulukuuta, 16. tammikuuta, 6. helmikuuta ja viimeinen sijoittuu  maanantaille 13. huhtikuuta.

Lisätietoja Korkeasaaresta ja saarelle saapumisesta löydät eläintarhan nettisivuilta.