Parasta Stadissa

Raivoomo on Helsingin ytimessä, Merihaan kannen alla parkkihallissa sijaitseva paikka, jossa pääset nimen mukaisesti päästämään höyryjä pihalle. Mikäli arjessasi on patoutunutta stressiä tai jokin muu asia, jonka haluat purkaa raivoamalla, niin tämä on oiva paikka päästää tunnetilat valloilleen.

Valitse kolmesta vaihtoehdosta itsellesi mieluisin

Raivoomossa ollaan ajateltu asiakkaita luomalla muutamia keskenään erilaisia vaihtoehtoja, joista voit napata itsellesi sopivimman.

Erohuone maksaa alkaen 35€ henkilö. Tämä huone on suuri eristetty tila, joka on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Huoneen voi myös räätälöidä esimerkiksi eroahdistuksen tai parisuhdepaineiden hoitamiseen. Esille asetetaan erilaisia tuotteita, joita pääset hajottamaan pesäpallomailalla tai vaikkapa heitellen. Tilassa on myös laadukas äänentoisto, jonka avulla voit kuunnella haluamaasi musiikkia. Mukaan kuuluu myös videointimahdollisuus sekä erilaisia valoefektejä.

Toinen huone on nimeltään Triplarage, joka maksaa alkaen 70€ kahdelle henkilölle. Huone eroaa ensimmäisestä huoneesta koon puolesta, koska tähän tilaan mahtuu jopa viisi henkilöä samaan aikaan. Muut ominaisuudet ovat samoja kuin Erohuoneessa. Jokaiseen varaukseen kuuluu suojapuku mukaan.

Viimeinen ja huomattavasti suurin vaihtoehto on nimeltään Raivoomo priva, johon voi mennä suuremman seurueen kera, koska saatte koko tilan omaan käyttöönne. Hinta on alkaen 500€. Tähän sisältyy räätälöity paketti juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Myös tämä kokonaisuus mahdollistaa videoklippien saamisen omaan käyttöön, jotka kuvataan kokemuksen aikana tilojen valvontakameroilla.

Tarkempia tiedusteluja löydät Raivoomon nettisivuilta.