Kauppakeskus itis
Ostokset ja palvelutPinnalla

Kauppakeskus Itis – Itä-Helsingin Ostosparatiisi

Kauppakeskus Itis, Itä-Helsingin sydämessä sijaitseva ostosmekka, on palvellut alueen asukkaita ja vierailijoita jo vuosikymmenten ajan. Itiksen tarina alkoi 1980-luvulla, ja siitä lähtien se on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista, tarjoten laajan valikoiman palveluita ja myymälöitä jokaiseen makuun.

Itiksen Monipuoliset Liikkeet

Itis kutsuu shoppailun ystäviä tutustumaan yli 150 liikkeeseensä, jotka kattavat kaiken mahdollisen muodista ja kauneudesta elektroniikkaan ja sisustukseen. Erikoisliikkeet, kuten Marimekko ja Pentik, tarjoavat suomalaista designia, kun taas kansainväliset ketjut, kuten H&M ja Zara, tyydyttävät muodin nälkäiset. Teknologiafriikit löytävät uusimmat vempaimet Gigantista ja Powerista.

Ravintolat ja Kahvilat

Nälkä ei yllätä Itiksessä, sillä kauppakeskuksen ravintolamaailma tarjoaa herkkuja joka lähtöön. Olipa kyseessä nopea lounas, kahvihetki tai illallinen, Itiksen ravintolat ja kahvilat, kuten Fafa’s, Picnic ja Espresso House, palvelevat jokaiseen makuun. Erikoismaininnan ansaitsee myös Itiksen oma ruokatori, joka tarjoaa autenttisia makuja ympäri maailmaa.

Viihde ja Vapaa-aika

Itis ei ole pelkästään ostospaikka, vaan se tarjoaa myös monipuolisia viihde- ja vapaa-ajan palveluita. Finnkino Itis houkuttelee elokuvafaneja uusimmilla elokuvillaan, kun taas perheen pienimmät voivat viettää aikaa leikkipaikoilla. Kauppakeskuksen järjestämät tapahtumat, kuten muotinäytökset ja konsertit, tuovat lisää elämää ja energiaa Itiksen käytäville.

Palvelut ja Asiakaskokemus

Itiksen asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Kauppakeskuksessa on useita parkkialueita, lastenhoitohuoneita ja asiakaspalvelupisteitä, jotka tekevät vierailusta mahdollisimman sujuvan. Asiakkaiden arvostelut puhuvat puolestaan: monipuoliset palvelut ja ystävällinen henkilökunta tekevät Itiksestä miellyttävän paikan asioida.

Kestävä Kehitys ja Yhteisöllisyys

Itis on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin toimiin. Kauppakeskus pyrkii vähentämään jätettä ja energiankulutusta sekä tukemaan paikallista yhteisöä erilaisin projektei. Itiksen vihreät teot ja yhteisölliset tapahtumat korostavat sen roolia vastuullisena toimijana.

Vinkkejä Vierailijoille

Paras aika välttää ruuhkat Itiksessä on aamupäivisin arkipäivinä. Suosittelemme hyödyntämään Itiksen monikerroksisia parkkihalleja, jotka tarjoavat runsaasti pysäköintitilaa. Muista myös tutustua kauppakeskuksen tarjoamiin erikoistarjouksiin ja tapahtumiin ennen vierailua.

Yhteenveto

Kauppakeskus Itis tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ostosmahdollisuuksia, palveluita ja viihdettä. Sen monipuolinen liikevalikoima, herkulliset ruokapaikat ja viihtyisä ympäristö tekevät siitä ihanteellisen kohteen kaikille ostoksia ja elämyksiä etsiville. Kutsu on heitetty – tule ja koe Itiksen tarjoamat ilot itse!

Yhteystiedot

Itäkatu 1-7
00930 Helsinki

Itiksen info
040 554 9101
info@itis.fi

Itis Facebookissa