taideterassi
Ravintolat, Kahvilat, Baarit ja Klubit

Art Café Taideterassi – Viehättävä Pakopaikka Kaupungin Sykkeestä

Art Café Taideterassi on enemmän kuin pelkkä kahvila. Se on viehättävä keidas, joka tarjoaa upeat näkymät Töölönlahden yli Oopperatalolle ja Finlandia-talolle. Tämä ainutlaatuinen kahvila on täydellinen pakopaikka kaupungin sykkeestä, tarjoten rauhallisen ympäristön, jossa voit nauttia laadukkaista paikallisten leipomoiden leivonnaisista ja piiraista.

Taide ja Kulttuuri Käden Ulottuvilla

Art Café Taideterassin sisustus on taiteen ystävien unelma. Kahvilan seinät on koristeltu maalauksilla ja veistoksilla, ja antiikkiset huonekalut täydentävät sen historiallista tunnelmaa. Lisäksi kahvilan puutarhassa on viktoriaanisen ajan tyylinen lasten leikkimökki, joka lisää paikan viehätystä ja tekee siitä erinomaisen valinnan perheille.

Monipuolinen Tarjonta ja Laadukkaat Herkut

Art Café Taideterassin tarjonta on huolella valittu tyydyttämään eri makunautintoja. Voit herkutella erilaisilla kakkuilla, leivonnaisilla ja piirailla, jotka on valmistettu parhaista paikallisista aineksista. Olipa kyseessä aamukahvi, iltapäivätee tai kevyt lounas, Taideterassi tarjoaa laadukkaat vaihtoehdot kaikille.

Rauhan Tyyssija Kaupungin Ytimessä

Art Café Taideterassin sijainti Töölönlahden rannalla tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja luonnonläheisyyden nauttimiseen keskellä kaupunkia. Sen terassilta avautuvat henkeäsalpaavat maisemat ovat omiaan luomaan rauhallisen ja inspiroivan ilmapiirin, joka houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin.

Yhteystiedot ja Aukioloajat

Osoite: Linnunlauluntie 11 A, 00530 Helsinki, Suomi
Puhelin: +358 50 5703894
Verkkosivu: Art Café Taideterassi

Tarkista ajankohtaiset aukioloajat ja lisätiedot suoraan kahvilan verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Art Café Taideterassi toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan taiteesta, kulttuurista ja herkullisista leivonnaisista ainutlaatuisessa ympäristössä