Parasta Stadissa

Rakastettu klassikko musikaali Grease ilahduttaa tunnetulla näyttelijä kaartillaan.

Helsingin Messukeskuksen Amfi-teatterissa esitettävä Grease -musikaali on luultavasti tämän kevään mieleenpainuvin show.

Historiassa pisimpään esitetty musikaali on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, High School -meininkiä, nuorta romanssia ja sopiva ripaus rock ’n’ rollia. Esityksen kerrotaan olevan täynnä positiivista energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja sekä nostalgista musiikkia.

Tunnetun musikaalin sävellys ja sanoitus on Jim Jacobsin sekä Warren Caseyn käsialaa.

Kotimaiset tähdet hurmaavat lavalla

Musikaalissa näyttämölle pääsevät tunnetut kotimaiset nimet kuten Krisse Salminen, Esko Eerikäinen sekä kahdesti Uuden Musiikin kilpailuun osallistunut Mikael Saari. Alunperin mukana kuului olla myös Jorma Uotinen, joka joutui terveydellisistä syistä astumaan roolistaan Teen Angelina sivuun. Uotisen saappaisiin Teen Angelin rooliin astui Jussi-palkittu näyttelijä Miitta Sorvali.

” On kunnia saada tehdä rooli, jonka ihailemani Jorma Uotinen olisi tehnyt”, hän kertoo.

Ohjauksen takana on pitkää uraa koreografina sekä tanssinopettajana sekä juontajana ja uutisankkurinakin työskennellyt Marco Bjurström. Toisena ohjaajana toimi muun muassa X Factor ja Idols ohjelmissa koreografina toiminut ääninäyttelijä Peter Pihlström.

Lippujen hinnat vaihtelevat kahdeksankymmenen viiden euron ja kahdenkymmenen yhdeksän euron välillä. Ensi-iltansa musikaali saa 21.huhtikuuta ja viimeinen show on 13.toukokuuta. Esitys pidetään suomeksi ja sen kesto on noin kaksi tuntia ja neljäkymmentä minuuttia sisältäen väliajan.

Lisätietoa musikaalista löydät klikkaamalla tätä.