Parasta Stadissa
Ajankohtaista

Susanna Nissinen podcast saa jatkoa: vieraina muun muassa Joalin Loukamaa, Mikael Renwall ja Janita Autio

Toimittajana sekä juontajana työskentelevä Susanna Nissinen jatkaa podcastiaan nimeltä Diipeis, jota tuotti aiemmin musiikkimedia Klangi. Uusi kausi alkoi huhtikuun alussa uudessa talossa ja tuotannosta vastaa peräti parikymmentä vuotta radiojuontajana työskennellyt Jussi Ridanpää.

Syvällisiä aiheita vaihtuvien julkisuuden henkilöiden kanssa.

Podcastin tarkoituksena Susannalla on luoda sisältöä joka antaa vertaistukea sekä murtaa mahdollisesti tabuja vaikeiden aiheiden tiimoilta. Idea ohjelmaan juontajalla syntyi työnsä kautta käytyjen haastattelukeskustelujen kautta, joissa ollaan menty usein keskusteluissa aiheista hieman sivuraiteille hyvinvointiin liittyviin aiheisiin.

”Oon välillä lähtenyt tekemään haastattelua vaikkka uudesta biisistä ja sitten ollaan päädytty puhumaan esimerkiksi urapaineista, erosta tai ahdistuksesta. Tämä tuntui siis tosi luonnolliselta konseptilta lähteä tekemään”, Susanna kertoo.

Aiheina tullaan tällä kaudella näkemään muun muassa deittailun haastavuudesta nykypäivänä, urapaineista, vanhoillislestadiolaisuudesta sekä seksuaalisesta itsevarmuudesta. Vieraiden joukossa ovat muun muassa Joalin, Janita Autio, Mikael Renwall, Ilona Ylikorpi, Kohokukkia sekä Kaisa Minni.

”Toivon että tän ohjelman kautta saisin normalisoitua myös mielenpulmia ja jokaisen elämässä olevia haasteita esimerkiksi ihmissuhteissa, joista moni ei välttämättä uskalla tai osaa puhua ääneen. Jokainen on ihan yhtä upea yksilö just sellaisena kuin on ja haluan tällä välittää sitä fiilistä kaikille jotka sattuvat kuuntelemaan”, hän toteaa pohtien.

Nappaa kaksi ensimmäistä jaksoa kuunteluun ja katseluun alta: