Parasta Stadissa
Ajankohtaista

Helsinki coffee festival & jäätelö-suklaakarnevaalit tuovat kevään pirskahduksen huhtikuuhun!

Pohjois-Euroopan suurin kahvifestivaali pidettiin jälleen Helsingin Kaapelitehtaalla.

Yhden viikonlopun aikana helsingin keskustaan syntyy makujen ja tuoksujen täyteinen viikonloppu sillä Kaapelitehtaalla järjestettiin taas Helsinki Coffee Festival tapahtuma, joka on Suomessa järjestettävistä kahville omistetuista tapahtumista suurin. Valikoimasta löytyy niin pienien kuin isojenkin paahtimoiden kahveja, joista suurimman osan edustajat tarhosivat kävijöilleen ilmaisia kokeiluja eri kahveista. Suomalaisten suurkulutuksessa olevan tuotteen lisäksi kokeiluun pääsivät useat tee vaihtoehdot, joista muun muassa Pukka tarjosi virkistävää ja kesäistä fiilistä jakavaa jääteetä.

Samaisena viikonloppuna ja samoissa tiloissa otti sijaa myös luultavasti keskustan makein tapahtuma, nimittäin jäätelö-ja suklaakarnevaali. Tapahtumassa pääsi siis kokeilemaan kahvin sekä teen kaverina myös Suomen parhaita jäätelöitä, sekä tutustumaan herkulliseen suklaavalikoimaan, johon kuului muun muassa erilaisia luomutuotteita sekä allergikoille sopivia tuotteita.

Molempiin tapahtumiin oli mahdollista osallistua yhdellä lipulla, joka on myös budjetti elämyksiä kaipaavalle erittäin mukava juttu.

Yläkerrassa järjestettiin myös silent tea room nimisiä sessioita, joissa kävijä pääsi viettämään pienen teekupillisen äärellä viidentoista minuutin kestävän meditaatio session.