Parasta Stadissa

Helsinki on täynnä baareja, ravintoloita sekä kahviloita jotka houkuttelevat luokseen nauttimaan. Tarvitseeko lemmikkiä kuitenkaan jättää aina kotiin odottamaan? Listasimme kuusi omaa suosikkiamme, joihin pääsee myös karvaisen kaverin kanssa!

Cafe Regatta

Punainen ja idyllinen rakennus sijaitsee meren äärellä ja omaa laajan istuin alueen sekä nuotion, jonka äärellä voi grillata esimerkiksi kätevästi kahvilasta ostettavaa makkaraa. Iloisen tunnelman voi huomata jo kaukaa, sillä Regatta on monen paikallisen suosima lenkki kahvila sijaintinsa sekä ystävällisen palvelunsa ansiosta. Läheisyydestä löytyy myös Sibelius monumentti, jota voi käydä ihailemassa ennen tai jälkeen rentouttavan kahvittelun. Kesäisin paikan vierestä on mahdollista vuokrata myös SUP-lauta.

Osoite: Merikannontie 8.

Way Bakery Kallio

Aamiaista kello kolme? Kyllä kiitos! Karhupuiston kulmassa Kalliossa sijaitsevan kahvilan menusta löytyy täydellinen vaihtoehtojen sekoitus johon kuuluu juureen leivottua leipää, alkuviinejä sekä makeita leivonnaisia. Listalta löytyy myös iloisia uutisia aamiaisten ystäville, sillä Way Bakery tarjoaa koko päivän myös aamiaista.

Osoite: Agricolankatu 9.

Cafe Roasberg Mall of Tripla

Pasilassa sijaitseva toimipiste toivottaa myös lemmikit tervetulleeksi. Kesäisin myös terassin omaava kahvila omaa laajan listan niin lämpimiä juomia kuin viini vaihtoehtoja sekä pientä purtavaa. Kutsuvan sisustuksen omaavaan kahvilaan on myös helppo saapua, sillä kauppakeskukseen pääsee sisään suoraan Pasilan juna-asemalta.

Morton

Konttiravintola Morton tarjoaa laajasti vaihtoehtoja burgereista pieneen purtavaan ja juotavaan. Ruoholahdessa sijaitseva ravintola tarjoaa nelijalkaisille vierailleen veden lisäksi myös pienet herkkupalat.

Osoite: Ruoholahdenranta 8.

Pontus

Hyvää ruokaa ja rentoa ympäristöä tarjoava Pontus huomioi karvaiset vierailijansa myös herkuilla ja vedellä, jotta kaikilla olisi tervetullut olo. Menusta löytyy pientä syötävää kuten burrataa ja härkäpapu-hummusta sekä pääruokia kuten pastaa, pitsaa ja astetta erilaisempia annoksia kuten simpukoita leipäkuoressa.

Osoite: Kapteeninkatu 26.

Kakkugalleria

Makean ystävälle täydellinen paikka vierailla! Yhteensä viisi eri lokaatiota omaava Kakkugalleria ottaa jokaisessa toimipisteessään myös lemmikit lämpimästi vastaan. Käsityönä valmistetut konditoriatuotteet koostuvat kakuista, suussa sulavista suolaisista ja makeista leivonnaisista sekä laadukkaista kahveistaan ja laajasta tee valikoimastaan. Kulinaristin kannattaa suunnata Fredrikin kadulla sijaitsevaan liikkeeseen, sillä toimipiste tarjoaa myös koko aukiolo aikojensa ympäri kakkubuffetin sisältäen kahvintai teen vain vajaalla viidellätoista eurolla.