Parasta Stadissa
Nähtävää ja tehtävää

Harrastus myös harmaisiin päiviin – KiipeilyAreena tarjoaa mahdollisuuksia kaiken tasoisille harrastajille

Helsinki tarjoaa paljon mielekkäitä urheilumahdollisuuksia niin sisä- kuin ulkotiloissa. Monen suosioon noussut kiipeily on nyt myös harrastus, jota voit lähteä kokeilemaan useampaan paikkaan loistavien kulkuyhteyksien varrella esimerkiksi KiipeilyAreenan eri toimipisteissä. 

KiipeilyAreenalla on yhteensä neljä toimipistettä jotka sijaitsevat Kalasatamassa ja Salmisaaressa sekä Espoon puolella Ristikossa ja Tammistossa. Eri lokaatiot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia kiipeilyn parissa ja osassa ollaankin erikoistuttu erityisesti boulderointiin, eli ilman vaijereita kiipeilyyn matalissa korkeuksissa. 

Salmisaaren KiipeilyAreena tarjoaa erinomaiset puitteet niin kokeneelle kuin aloittelevalle kiipeilijälle

Tällä kertaa esittelyssä on kuitenkin etenkin vaijeri kiipeilyä tarjoava Salmisaaressa sijaitseva toimipiste, jonka seinämät ovat kahdessa kerroksessa. Yhteensä 3 000 neliömetriä kiipeilyseinää tarjoava lokaatio antaa myös aloitteleville harrastajille mahdollisuuden kiivetä neljäntoista metrin korkeuteen itsevarmistavilla laitteilla. Paikalla on mahdollista myös boulderoida sille suunnitellulla alueella. Salmisaari tarjoaa näiden lisäksi oheisharjoittelu alueen jäsenilleen jolta löytyy kattavat kuntosalivälineet joiden parissa voi tehdä lämmittelyn ennen kiipeilyä tai treenata lihaskuntoa, Kalasatamassa vastaava alue on avoin kaikille asiakkaille.

Kenelle laji sitten sopii? Kalliokiipeilyyn voi ryhtyä iloksemme kaikentasoiset reippailijat, sillä seinissä on eri tasoisia pidikkeitä ja tasoja joita jokainen voi kiivetä oman kuntonsa mukaisesti. Yritys tarjoaa halukkaille myös opastettuja kursseja sekä valmennuksia, joissa on mahdollista päästä treenaamaan omia taitojaan ammattilaisen opastuksella. 

Salmisaareen toimipiste sopii myös pitkää viikonloppua Helsingissä viettäville, sillä sinne pääsee helposti julkisilla kulkuyhteyksillä: Voit napata Helsingin päärautatieasemalta metron Ruoholahteen ja kävellä asemalta noin kolmetoista minuuttia kestävän matkan.

Aktiviteetti sopii täydellisesti esimerkiksi päiville joille sattuu kovat pakkaset tai sateisen kelit sekä henkilöille, jotka kaipaavat arkeensa lisää erilaisia ja monipuolisia treenimuotoja.

Muita paikkoja joissa pääsee kiipeilemään keskustassa ovat muun muassa Helsingin Kiipeilykeskus, Irti Maasta Helsinki kauppakeskus REDI:ssä sekä Boulderkeskus Herttoniemessä. 

Yhteystiedot

KiipeilyAreenan nettisivuilta löydät lisää tietoa keskuksesta.

Osoite: Energiakatu 3, 00180 Helsinki.

Salmisaaren KiipeilyAreena kartalla

Artikkelin pääkuva: KiipeilyAreena Facebook