Parasta Stadissa

Helsinki omaa upeita erilaisia urheilumahdollisuuksia aktiviteetteja kaipaavalle. Tällä kertaa toimituksen esittelyssä on Helsingin suositut ja keskenään erilaiset uimahallit.

Yrjönkadun uimahalli

Yrjönkadun uimahalli on monelle tuttu kauniista, alkuperäisen ilmeensä säilyttäneestä arkkitehtuurillisesta ilmeestään sekä alastonuinti mahdollisuudestaan, jonka vuoksi uintivuorot ovat jaettu päivien mittaa miehille ja naisille erikseen.

Suomen ensimmäinen ja vanhin uimahalli on monelta huomaamatta jäävä helmi, jossa on tavallisen sisäänpääsyn lisäksi mahdollisuus ostaa lisämaksusta lippu yläkertaan. Muutaman euron kalliimpaan lippuun sisältyy yläkertaan pääsyn myötä myös oma lepohytti sekä kylpytakki, joka luo uimassa käynnistä spa-elämyksen omaavan tunnelman. Osoite: Yrjönkatu 21B, 00120 Helsinki.

Itäkeskuksen uimahalli

Aavistuksen 90-luvun tunnelmaa omaava, Idän tropiikiksikin tituleerattu uintikeskus kutsuu koko perheen viihtymään. Hallista löytyy vesiliukumäkiä, rentoutumiseen täydellinen poreallas, verenkiertoa vahvistava kylmäallas, kolme eri allasta uimista varten sekä viisi saunaa joissa lämmitellä. Uimarannekkeen hinnalla pääsee myös kuntosalin puolelle. Itäkeskuksen uimahalli omaa myös unisex pukuhuoneen. Osoite: Olavinlinnantie 6, 00900 Helsinki.

Mäkelänrinteen uintikeskus

Helsingin Vallilassa sijaitseva, monen urheilijan suosima uimahalli sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella. 50 metriä pitkät radat kannustavat uimaan matkaa ja hyppytornit kutsuvat loikkaamaan altaaseen. Mäkelänrinteen uintikeskuksen yhteydessä on urheiluhallit, joista löytyy myös kuntosali sekä liikuntahalli. Osoite: Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki.

Töölön uimahalli

Töölön urheiluhallien allas osasto on täydellinen matkaa uiville henkilöille, jotka nauttivat uinnista urheilumuotona yksinkertaisimmillaan. Osoite: Topeliuksenkatu 41A, 00250 Helsinki.

Vuosaaren uimahalli

Vuosaaren metroaseman läheisyydessä sijaitseva uimahalli on Töölön ja Mäkelänrinteen uimakeskusten tapaan osa urheiluhallien kokonaisuutta. Vuosaaren toimipisteestä löytyy myös korkea vesiliukumäki sekä hyppytornit, jotka ovat etenkin perheen pienimpien mieleen. Uimahallin yhteydestä löytyy myös palloilu-, ryhmäliikunta- sekä kuntosalitilat. Osoite: Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki.