Parasta Stadissa

Elokuvateattereissa käyminen on hauska ja mieleenpainuva kokemus joko yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Helsingistä löytyy runsaasti erilaisia elokuvateattereita, jotka tarjoavat omanlaisensa leffaelämyksen. Keräsimme avuksesi listan muutamista hyviksi havaituista ja toisistaan poikkeavista elokuvateattereista!

Riviera

Kalliossa sijaitseva elokuvateatteri Riviera yhdistää kotona pidettyjen elokuvailtojen mukavuudet sekä ulkona käymisen hauskuuden, sillä elokuvaan saa ottaa mukaan yhteydessä olevasta ravintolasta ruokaa ja juotavaa. 

Elokuvateatteri omaa toisen lokaation Punavuoressa. Molemmissa teattereissa on mahdollista järjestää myös yksityisiä tilaisuuksia, joihin on mahdollisuus valita myös elokuva itse. Nämä leffateatterit ovat siis suositus sinulle, joka innostus ajatuksesta nauttia leffan äärellä esimerkiksi lasin punaviiniä tai lonkeroa ja herkullista ruokaa!

Kallio, Harjukatu 2 Helsinki

Punavuori, Telakkakatu 7 Helsinki

Finnkino Tennispalatsi

Tennispalatsi on nimensä mukaisesti vanha tennishalli, jonka vuoksi siihen ollaan voitu sisällyttää uuteenn käyttötarkoitukseen rakennuksen myötä yhteensä jopa neljätoista salia, jonka ykkös salissa on peräti 703 istumapaikkaa.

Kampin kauppakeskusta vastapäätä sijaitseva rakennus on helppojen kävelymatkojen päässä Rautatieasemalta sekä Kampin metroasemalta, jonka vuoksi suunnistaminen paikalle ei ainakaan ole kovin haastavaa!

Salomonkatu 15, 00100 Helsinki

Korjaamo Kino

Töölöläisten korttelikinoksi tituleerattu Korjaamo Kino elokuvateatteri perustettiin vuonna 2016 ja sijaitsee kävelymatkan päässä Töölön Kisahallilta. Paikka omaa vain yhden salin jossa on vanhanaikaisen elokuvateatterin tunnelma punaisiksi verhoiltujen tuolien ansioista. 

Korjaamo Kinon vieressä sijaitsee myös baari sekä ravintola, jossa voi kääntyä elokuvaa ennen tai sen jälkeen.

Töölönkatu 51B, 00250 Helsinki

Bio Rex Tripla

Kauppakeskus Triplan ylimmässä kerroksessa sijaitseva elokuvateatteri Bio Rex omaa modernin ilmeen.

Yhteensä kuusi salia omaava teatteri ilahduttaa kerrallaan jopa kuutta sataa katsojaa. 

Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

Helsingin kaupungin elokuvatarjonta

Helsingin kaupunki tarjoaa eri lokaatioissa satunnaisesti myös ilmaisia iltoja. Niistä löytyy lisätietoja kaupungin omilta nettisivuilta, valikoimassa mukana myös lasten elokuvia.

Helsingin kaupungin leffatarjontaan voit tutustua TÄÄLLÄ!