Kauppakeskus Tripla

Tripla, Pasilan uusi maamerkki, on paljon enemmän kuin kauppakeskus: se on monipuolinen kaupunkikeskus, joka yhdistää ostokset, kulttuurin, toimistotilat, asumisen ja liikenteen solmukohdan. Triplan avautuminen on muuttanut Pasilan ilmeen ja tuonut alueelle uutta elämää ja energiaa.

Triplan Monipuoliset Liikkeet

Tripla tarjoaa yli 250 liikettä, jotka kattavat laajan kirjon eri aloja – muodista ja kauneudesta urheiluun ja vapaa-aikaan. Täältä löydät kaiken tarvittavan yhden katon alta: uusimmat muotitrendit, laadukkaat urheiluvälineet, kotimaiset design-tuotteet ja paljon muuta. Tripla kutsuu tutustumaan niin paikallisten suunnittelijoiden uniikkeihin tuotteisiin kuin kansainvälisten brändien laajaan tarjontaan.

Ravintolat ja Kahvilat

Triplan ravintolamaailma, Mall of Tripla, tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä ja kohtaamispaikkoja. Täältä löytyy niin katuruokaa, kansainvälisiä herkkuja kuin laadukkaita kahviloita. Mall of Triplan ravintolat ja kahvilat tarjoavat täydellisen ympäristön niin nopealle lounaalle kuin rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Viihde ja Vapaa-aika

Tripla ei ole vain ostospaikka, vaan myös viihteen ja vapaa-ajan keskus. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevat elokuvateatterit, keilahalli, musiikkimuseo ja muut vapaa-ajan palvelut tarjoavat viihdettä ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Triplan laajat kulttuuritarjonnat, kuten konsertit ja näyttelyt, rikastuttavat kävijöiden kokemusta.

Palvelut ja Asiakaskokemus

Triplassa asiakaskokemus on etusijalla. Kauppakeskuksessa on tarjolla laaja valikoima palveluita, kuten lasten leikkipaikka, useita pysäköintialueita ja modernit asiakaspalvelupisteet. Triplan henkilökunta on aina valmiina auttamaan, jotta kävijöiden kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä.

Kestävä Kehitys ja Yhteisöllisyys

Tripla on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Kauppakeskus on suunniteltu energiatehokkaaksi ja se hyödyntää uusimpia ympäristöteknologioita. Lisäksi Tripla tukee paikallista yhteisöä ja kulttuuria järjestämällä erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Vinkkejä Vierailijoille

Vieraile Triplassa arkipäivisin välttääksesi suurimmat ruuhkat. Tutustu kauppakeskuksen verkkosivuihin etukäteen, jotta et menetä mitään erikoistarjouksia tai tapahtumia. Tripla on erinomaisesti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, sillä se sijaitsee Pasilan rautatieaseman yhteydessä.

Yhteenveto

Tripla tarjoaa modernin kaupunkielämyksen yhdistäen ostokset, vapaa-ajan, kulttuurin ja liikenteen ainutlaatuisella tavalla. Sen innovatiivinen ympäristö, monipuoliset palvelut ja laaja liikevalikoima tekevät siitä täydellisen paikan kaikille, jotka etsivät uusia elämyksiä Helsingissä.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Tripla
Pasilan asema-aukio
00520 Helsinki
Puhelin: +358 40 123 4568
Verkkosivusto: www.malloftripla.fi
Sähköposti: info@malloftripla.fi
Aukioloajat: Ma-Pe 9-21, La 9-19, Su 11-18