Parasta Stadissa
Ravintolat, Kahvilat, Baarit ja Klubit

Herkkuhetkiä ystävänpäivälle 2022 – Ota vinkit talteen!

Rajoitukset ovat ainakin osittain siirtyneet vihdoinkin sivuun ja pääsemme tänä vuonna juhlistamaan rakkautta sekä ystävyyttä muuallakin kuin kotona. Jos haluat hemmotella itseäsi ja läheisiäsi ravintolassa ruokailemisen kautta, niin kannattaa pistää nämä paikat mieleen.

Musiikkimuseo Famessa tarjoillaan kolmen ruokalajin ystävänpäivämenu

Kauppakeskus Triplassa sijaitseva musiikkimuseo Fame omaa ravintolan, jossa pääset ystävänpäivänä nauttimaan herkullisen ystävänpäivämenun. Menu sisältää kolme ruokalajia. Hinta on kahdelta henkilöltä 60 euroa.

Magussa juhlistetaan ystävänpäivää brunssilla ja illallisella

Ravintola Magun pöytiin katetaan 13.2. vegaaninen brunssi jonka äärellä pääset kilistelemään brunssien klassikko juomalla mimosalla. Brunssiin sisältyy foccacia-leipää, erilaisia täytteitä, tryffeelirisottoa ja pavlovaa. Hintaa brunssilla on 39 euroa per ruokailija. 

Magussa pääsee myös nauttimaan romanttisesta ystävänpäivä dinneristä 14.2., jossa pääset maistelemaan erilaisia ja kekseliäitä vegaanisia annoksista. Mukaan kuuluu muun muassa mustatryffelirisotto, savustettua punajuurta sekä kymmenen ruokalajin maistelumenu kahdelle. Maistelumenu sekä viiden annoksen menu ovat molemmat 54 euroa henkilöltä. 

Osoite: Korkeavuorenkatu 27, Helsinki

W30 tarjoilee neljän ruokalajin ystävänpäivämenun

Unioninkadulla sijaitseva ravintola W30 on tunnettu fine-dining kokemuksesta sekä Suomen kokkimaajoukkueesta tutuista Kristian Vuojärvestä, joka toimii ravintolan ravintoloitsijana ja herkullisia annoksia loihtii Simo Pietarinen. W30 tarjoaa ystävänpäivänä 4 ruokalajin menun, joka sisältää suussa sulavan karamelli-maitosuklaamoussen jälkiruokana.

W30 tarjoaa makumatkan ransaḱalais-skandinaaviseen keittiöön ja ilahduttaa modernilla ja rennolla olemuksellaan.

Osoite: Unioninkatu 30, Helsinki

Pontuksen sydämen muotoiset pitsat ihastuttavat ystävänpäiväviikoloppuna

Pontuksessa juhlistetaan ystävänpäivää koko viikonlopun ajan lauantaista maanantaihin, 12.-14.2.

Pitsat muotoillaan sydämen muotoisiksi ja baarissa pääset fiilistelemään rakkauden täyteisiä päiviä vaaleanpunaisen lonkero-juoman muodossa.

Osoite: Kapteeninkatu 26, Helsinki

Makers kahvilassa vegaaninen ystävänpäiväbrunssi

Lauttasaaressa sijaitseva Makers kahvila tarjoaa 12.2.ihastuttavan vegaanisen brunssin.

Idyllisen tunnelman omaavassa kahvilassa pääset brunssilla valitsemaan kolme annosta vain 16 euron hintaan. Pöytiin tarjoillut annokset sisältävät esimerkiksi suolaisia ja makeita vohveleita, bageleita, chia-puuroa ja smoothieta. 

Osoite: Heikkiläntie 10, Helsinki

Lönkka Bull&Bottlen ystävänpäivän erikoismenu vie kielen mennessään

Uudistunut ravintola Lönkka tarjoaa lihanystäviä hemmottelevan neljän ruokalajin menun 14.2. Erikoismenu aloitetaan kampasimpukka cevichellä ja härkä tartarilla. Pääruoaksi voit valita rotukarjan sisäfilettä tai pintasavustettua nieriää. Kokonaisuuden viimeistelee suklaafondant. Erikoismenu maksaa 55 euroa henkilöltä ja mikäli haluat, voit valita annokset myös normaalilta ala carte-listalta. 

Osoite: Lönnrotinkatu 11, Helsinki