Kauppakeskus Iso Omena
Ostokset ja palvelut

Iso Omena – Monipuolinen Kauppakeskus Espoon Sydämessä

Iso Omena, sijaitsee Espoon Matinkylässä ja on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kauppakeskuksista. Se tarjoaa laajan valikoiman palveluita, liikkeitä ja viihdettä, mikä tekee siitä suositun kohtauspaikan kaikenikäisille asiakkaille.

Iso Omenan Monipuoliset Liikkeet

Iso Omenassa on yli 200 liikettä, jotka kattavat laajasti eri aloja – muodista ja kauneudesta urheiluun ja elektroniikkaan. Kauppakeskuksessa on sekä kansainvälisiä ketjuja että paikallisia erikoisliikkeitä, jotka tarjoavat monipuolisia shoppailumahdollisuuksia. Erityisesti muodin ystävät löytävät viimeisimmät trendit ja klassikot.

Ravintolat ja Kahvilat

Iso Omenan ravintolamaailma, M.E.E.T, tarjoaa laajan valikoiman eri keittiöiden herkkuja. Olipa kyseessä sitten nopea lounas, kahvihetki tai illallinen, Iso Omenan ravintolat ja kahvilat tyydyttävät kaikki maut. Erityisen suosittuja ovat etnisten ruokien tarjoajat sekä viihtyisät kahvilat.

Viihde ja Vapaa-aika

Iso Omena ei ole vain ostospaikka, vaan myös viihteen ja vapaa-ajan keskus. Kauppakeskuksessa on muun muassa moderni elokuvateatteri, kuntosaleja ja lasten leikkipaikkoja. Lisäksi järjestetään säännöllisesti tapahtumia, kuten konsertteja, näyttelyitä ja työpajoja, jotka tarjoavat viihdettä ja elämyksiä kaikenikäisille.

Palvelut ja Asiakaskokemus

Iso Omena panostaa asiakaskokemukseen tarjoamalla monipuolisia palveluita. Kauppakeskuksessa on muun muassa useita pysäköintialueita, lastenhoitohuoneita, pankkiautomaatteja ja postipalvelut. Asiakaspalvelupiste auttaa mielellään kaikissa kävijöiden kysymyksissä ja tarpeissa.

Kestävä Kehitys ja Yhteisöllisyys

Iso Omena on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. Kauppakeskus pyrkii vähentämään energiankulutusta ja jätteen määrää sekä tukemaan paikallista yhteisöä erilaisin projektei.

Vinkkejä Vierailijoille

Välttääksesi suurimmat ruuhkat, suosittelemme vierailemaan Iso Omenassa arkipäivisin. Tutustu kauppakeskuksen verkkosivuihin etukäteen, jotta tiedät kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset. Iso Omena on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, ja se sijaitsee lähellä Länsimetron päätepysäkkiä.

Yhteenveto

Iso Omena tarjoaa monipuolisen ja viihtyisän ympäristön ostoksille, herkuttelulle ja vapaa-ajan viettoon. Sen laaja liikevalikoima, herkulliset ravintolat ja monipuoliset viihdepalvelut tekevät siitä ihanteellisen kohtauspaikan kaikenikäisille. Tule ja koe Iso Omenan tarjoamat elämykset!

Yhteystiedot

Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
Puhelin: +358 10 123 4567
Verkkosivusto: www.isoomena.fi
Sähköposti: info@isoomena.fi
Aukioloajat: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18