Kauppakeskus Redi

Redi, Helsingin Kalasatamassa sijaitseva uusi kauppakeskus, on tuonut tuulahduksen modernia kaupunkikulttuuria alueelle. Tämä monipuolinen kauppakeskus yhdistää ostokset, vapaa-ajan, asumisen ja työskentelyn ainutlaatuisella tavalla, tarjoten kävijöilleen kokonaisvaltaisen elämyksen.

Redin Monipuoliset Liikkeet

Redissä on yli 200 liikettä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Täältä löydät kaiken tarvittavan – uusimmat muotitrendit, kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut, kodin sisustustuotteet ja paljon muuta. Redi kutsuu tutustumaan niin paikallisten suunnittelijoiden uniikkeihin tuotteisiin kuin kansainvälisten brändien laajaan tarjontaan.

Ravintolat ja Kahvilat

Redin ravintolamaailma, Sköne, tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä ja kohtaamispaikkoja. Täältä löytyy niin katuruokaa, kansainvälisiä herkkuja kuin laadukkaita kahviloita. Skönen ravintolat ja kahvilat tarjoavat täydellisen ympäristön niin nopealle lounaalle kuin rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Viihde ja Vapaa-aika

Redi on paljon enemmän kuin kauppakeskus; se on myös viihteen ja vapaa-ajan keskus. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva elokuvateatteri, kiipeilykeskus ja muut vapaa-ajan palvelut tarjoavat viihdettä ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Redin kattoterassi ja tapahtuma-alueet ovat puolestaan täydellisiä paikkoja nauttia kaupunkikulttuurista ja erilaisista tapahtumista.

Palvelut ja Asiakaskokemus

Redissä asiakaskokemus on etusijalla. Kauppakeskuksessa on tarjolla laaja valikoima palveluita, kuten lasten leikkipaikka, lukuisat pysäköintivaihtoehdot ja modernit asiakaspalvelupisteet. Redin henkilökunta on aina valmiina auttamaan, jotta kävijöiden kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä.

Kestävä Kehitys ja Yhteisöllisyys

Redi on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Kauppakeskus on suunniteltu energiatehokkaaksi ja se hyödyntää uusimpia ympäristöteknologioita. Lisäksi Redi tukee paikallista yhteisöä ja kulttuuria järjestämällä erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Vinkkejä Vierailijoille

Vieraile Redissä arkipäivisin välttääksesi suurimmat ruuhkat. Tutustu kauppakeskuksen verkkosivuihin etukäteen, jotta et menetä mitään erikoistarjouksia tai tapahtumia. Redi on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, ja se sijaitsee aivan Kalasataman metroaseman vieressä.

Yhteenveto

Redi tarjoaa modernin kaupunkielämyksen yhdistäen ostokset, vapaa-ajan ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla. Sen innovatiivinen ympäristö, monipuoliset palvelut ja laaja liikevalikoima tekevät siitä täydellisen paikan kaikille, jotka etsivät uusia elämyksiä Helsingissä.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Redi
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki
Puhelin: +358 40 123 4567
Verkkosivusto: www.redi.fi
Sähköposti: asiakaspalvelu@redi.fi
Aukioloajat: Ma-Pe 10-21, La 10-19, Su 12-18