Parasta Stadissa

Oletko ikinä haaveillut Jali ja Suklaatehdas elokuvan tyylisestä päivästä, jossa makeisia löytyy jokaisesta suunnasta johon katseesi sattuu kulkemaan? Helsingistä lyhyen matkustamisen päässä Vantaalla sijaitseva Fazerin tehdas järjestää kierroksia, joiden aikana pääset tutustumaan tehtaaseen sekä kotimaisen yrityksen tuotteiden laajaan valikoimaan.

Ohjattu kierros yksin, kaksin tai pienellä porukalla.

Fazerin tehdas tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja tutustumiseen. Kierrokseen sisältyy monipuolista kerrontaa yrityksen historiasta, toimintatavoista, tuotevalikoimasta ja innovaatioista. Kierroksen voi halutessaan varata täysin omalle porukalle. Rakennuksessa on myös vaihtuva näyttely joka tarjoaa paljon ihmeteltävää kaiken ikäisille. Tehtaalla käyminen on myös usean pääkaupunkiseudun peruskoulun luokkaretkien kohde.

Jokaiselle aistille jotakin.

Kierroksen aikana pääset myös maistelemaan haluamiasi tuotteita! Kävellessäsi ja kuunnellessasi yrityksestä kiinnostavia tietoja, sekä katsellessasi yrityksen mielenkiintoisia tiloja saat myös makunystyröillesi iloa nappaamalla suuhusi haluamiasi makeisia. Toimituksen suosikki nameihin, joita kierroksella pääsee syömään ovat Kiss Kiss karkit!

Ohjattu kierros kestää yhteensä tunnin ajan. Lippuja voi ostaa yksitellen, jolloin hinta on aikuisten lipusta 15,50 euroa, lasten lipusta 9,50 euroa ja alennusryhmiltä 9,50 euroa. Kierroksen jälkeen jokainen saa mukaansa myös tuotteita sisältävän lahjapussin. Aulassa on myös Fazer Experience Shop, jossa voi pistäytyä vielä tekemässä ostoksia!

Jazz up your chocolate! – Koristele oma suklaalevysi

Fazerin tehdas tarjoaa nykyisin myös mahdollisuuden päästää oma luovuus valloilleen Jazz up your chocolate -sessioilla, joiden aikana osallistujat pääsevät koristelemaan oman suklaalevynsä makeisilla, kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä oman maun mukaisesti.

200 grammaisen suklaalevyn saa koristelun jälkeen paketoida kauniiseen pakettiin kotiin vietäväksi. Aktiviteetin voi yhdistää kierroksella käymiseen tai käydä tekemässä uniikkina kokemuksena.

Lisää tietoja Fazerista, helpoimmista julkisista paikan päälle, kierroksista sekä vapaista päivistä Jazz up your chocolate hetkille löydät napauttamalla tätä.

Osoite: Fazerintie 6, 01230 Vantaa.